• Dr. Tomson
    Perearstikeskus

    Perearstikeskus Tallinnas Sepapaja 12/1
    Ülemiste Tervisemajas.

    Uudised ja teated

    Vaata vanemaid +

    Mida teha
    haigestumise korral?

    Soovin
    patsiendiks

    Patsiendi vastuvõtt

    Meditsiinilised
    protseduurid

    Töövõimetusleht

    Tervisetõendid

    Patsientide tagasiside

    Alati julgen murega pöörduda, personal on abivalmis ja suhtumine minusse on hea! Saan alati väga kiirelt oma murele lahenduse.

    Tõnis

    Positiivne, vastused alati üllatavalt kiired, koduleht hästi kasutatav

    Diana

    The health center is neat and clean. Everyone I talked with is very attentive and helpful. I felt care, friendly communication and trust with one who takes care of me during procedures.
    I always got help and advice I needed (even more than I expected).

    Mark

    Tomsoni Perearstikeskus on lihtsalt suurepärane! Arstid ja personal on alati sõbralikud ning hoolivad. Nad võtavad aega, et mind ära kuulata ja selgitavad kõike arusaadavalt. Iga kord, kui ma olen abi vajanud, on nad olnud seal minu jaoks. Tunnen end nende juures hästi hoituna ja kindlana, et mu tervis on heades kätes.

    Malle

    Dr. Tomson Perearstikeskus.
    Oled heades kätes.

    Meie eesmärk on pakkuda parimat võimalikku meditsiinilist esmatasandi abi nii Tervisekassa kindlustuse raames kui ka kõikidele meie tervisekeskusesse pöördunud patsientidele.

    Oleme pühendunud tervise toetamisele ja hoidmisele igas eluetapis ning usume, et usalduslik suhe patsiendiga on eduka ravi alus.

    Ootame teid Tomson Tervisekeskusesse ja anname endast parima, et tagada teie murele professionaalne ja kiire lahendus. Tomson Tervisekeskuses panustame ühtsele ja heale meeskonnatööle, sest üksi jõuab küll kiiresti, aga koos jõuab kaugele.

    Asukoht

    Terviseblogi

    Kohale on jõudnud tasuline gripivaktsiin Influvac Tetra. Vaktsineerimiseks kontakteeruge palun perearstikeskusega või broneerige aeg läbi
    muutuvad 1. ja 2. oktoobril Ülemiste linnakus ajutiselt mitme bussiliini liikumisteed Seoses Valukojal tänaval toimuvate
    Tomson Tervisekeskus asub alates 1.oktoobrist uuel aadressil Sepapaja 12/1, Tervisemaja 2. Uus maja on vahetult
    Tomson Tervisekeskuse peremeditsiini arst-resident dr Merilin Mitt on asunud tööle nimistuga. Keskuses toimib töökorraldus endiselt
    Blogisse